dimarts, 22 de setembre del 2015

Miquel Iceta als peus de Susana Díaz, una vegada més

Dilluns, 21 de setembre de 2015 22:55 h

Susana Díaz segueix essent la primera secretària del PSC. La Federació d’Andalusia del PSOE torna a dictar els seus designis al PSC


Miquel Iceta ha reconegut, una vegada més, que està subjugat a la Federació d’Andalusia del PSOE. Ho va estar també Pere Navarro, i la resta d’anteriors líders del PSC –amb l’excepció de Maragall, que anava per lliure. L’ombra allargada de Felipe González segueix regnant entre els seus descendents polítics, que encara cavalquen pel sud d’Espanya “a sus anchas” i amb total impunitat sobre els delictes que presumptament els recauen a sobre.



Iceta subjugat a la federalisme espanyol


Un bucle de Mentides inacabables per omplir la campanya

Miquel Iceta ha dit que “la peça clau” de la reforma constitucional és “reconèixer la singularitat de Catalunya”. Això és el que va buscar Catalunya (i alguna cosa més) amb l’Estaut que va promoure Pasqual Maragall, ERC i ICV amb el primer tripartit, però que el PSOE (amb Iceta inclòs) va ribotar, i després va deixar dessagnant al TC. Iceta oblida explicar que a més de la seva pretesa voluntat per aconseguir canviar quelcom de la Constitució, cal el concert de dos terços de la cambra baixa, l’alta, eleccions, posar-se d’acord amb els canvis, més majories... i finalment un referèndum a tot Espanya.

Susana Díaz, la veritable primera secretària del PSC



Aquesta quimera, de la que Antonio Baños va parlar ahir en el debat de TV3 “em fa molta mandra [reformar Espanya]”, necessitaria el concert de Susana Díaz, la dona que mou els fils del PSOE des del sud d’Espanya, seguint la tradició que ha seguit aquella federació des de l’arribada al poder de Felipe González. Iceta deia avui que "Sense Andalusia no ens en sortirem, la necessitem".

Sembla ser que la senyora Díaz té reserves amb el tema del reconeixement de la “singularitat” de Catalunya. Ni tant sols en una situació d’emergència nacional per a Espanya són capaços de veure la magnitud del problema i el què s’hi juguen. 

Per altra banda, depenent de forma permanent de terceres persones, el camí del mig s’acaba transformant en una rotonda que ha estat marejant Catalunya anys i panys.



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/433775/miquel-iceta-als-peus-de-susana-diaz-una-vegada-mes