dimarts, 22 de setembre del 2015

Albert Rivera barreja lladres i presó amb Convergència

Dilluns, 21 de setembre de 2015 22:25 h

En el míting de Ciudadanos a Terrassa, Inés Arrimadas actua de telonera del president del partit i recita el discurs de sempre


Guifré Jordan @enGuifre. – Albert Rivera ha fet gala dels seus excel·lents dots populistes quan en el míting de Ciudadanos a Terrassa una assistent li ha preguntat què faria amb els lladres si arriba a ser president d’Espanya. “Quan entrem nosaltres, els lladres estaran a la presó”, ha respòs de manera improvisada Rivera. I ha continuat: “Parlant de lladres, fa uns dies van entrar a la seu d’un partit”, una referència a CDC i els seus dirigents, a qui d’aquesta manera ha amenaçat d’empresonar. 





Rivera, al costat dels que han manat sempre

Un discurs de la por que ha complementat aprofitant els arguments que estan generant els poders fàctics de l’Estat com ara les empreses i els bancs. El partit ‘renovador’ Ciudadanos confirma així que no té problemes de fer d’altaveu dels que han manat a l’ombra tota la vida, dels que no volen sentir ni parlar de canvis. ”L’altre dia tots els bancs d’Espanya advertien que es pot perdre la garantia dels estalvis dels catalans; també ens estem jugant les pensions”, ha exclamat Rivera.

Rivera, com Adolfo Suárez



El candidat a presidir l’Estat també ha fet servir el míting com a acte preelectoral pels comicis al Congrés, ja que ha criticat que Rajoy digui que “España va bien” i s’ha autoproclamat hereu d’Adolfo Suárez. Després de demanar fer una segona transició, ha recordat que “Suárez va reconciliar els espanyols”. Ha atiat el foc també contra els socialistes per gestos com facilitar l’adhesió de Terrassa a l’AMI o contra Podemos per posar a Catalunya un candidat “independentista”.

Arrimadas també parla dels orígens dels votants

Una altra mostra de la voluntat de fer servir el 27-S de trampolí per les eleccions que realment importa a Ciudadanos, les de desembre, és que Rivera ha intervingut l’últim. Inés Arrimadas ha estat la telonera de l’acte en un discurs amb moltes frases calcades a les sentènces que repeteix als debats i entrevistes. Com si d’un disc ratllat es tractés, ha reiterat que Catalunya quedarà fora d’Europa amb la independència. A més, ha recordat a l'audiència els familiars que, segons ella, molts tenen a la resta de l’Estat: “Em fa molt mal que des de Catalunya estiguin impulsant baralles entre diferents territoris d’Espanya”.

Arrimadas, la populista

També ha deixat ‘perles’ populistes com ara “nosaltres tancarem ambaixades i obrirem quiròfans” o bé “mentre uns es dediques a crear organismes com el Diplocat, que sembla el nom d’un dinosaure, nosaltres crearem una direcció general d’ajuda a les persones dependents”. Tot i la falta de carisma comparada amb Albert Rivera, Inés Arrimadas es perfila com a cap de l’oposició a tenor de la multitud que s’ha aplegat a l’acte de Terrassa. Desenes de persones s’han quedat fora en una sala amb capacitat per unes 200 persones. Ironies de la vida, el lloc on s’ha celebrat el míting era el Centre Cívic Francesc Macià, situat a la Rambla Francesc Macià del municipi egarenc.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/433812/albert-rivera-barreja-lladres-i-preso-amb-convergencia