divendres, 18 de setembre del 2015

L'ANC crida a boicotejar la retransmissió dels actes dels partits unionistes a TV3

, Sabadell | 18/09/2015 a les 11:11h
 

El president Jordi Sànchez qualifica de vergonya la imposició de la Junta Electoral d'emetre els mítings en "compensació" a la cobertura de la Via Lliure

La Junta Electoral obliga a TV3 a retransmetre actes electorals dels partits no independentistes



Jordi Sànchez en l'acte celebrat aquest dijous a Sabadell. Foto: Albert Segura

 
El president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, ha cridat aquest dijous a fer boicot davant la imposició de la Junta Electoral que obliga a emetre a TV3 els actes electorals dels partits no independentistes per "compensar" el temps dedicat a la retransmissió de la Via Lliure a la República Catalana de la Diada.

“Potser ha arribat el moment de fer circular i de manera ràpida que diumenge caldria convertir TV3 en un negre a la pantalla, fer boicot”, ha reclamat Sànchez en un acte organitzat per Sabadell per la Independència al Teatre Principal de la capital vallesana. “Han de saber que nosaltres no ens xumem el dit”, ha afegit entre aplaudiments.

Sànchez adverteix que “vénen dies complicats”, i que la decisió de la Junta Electoral és un exemple més de la pressió que farà Madrid contra el procés. “La decisió és una vergonya per a la democràcia”, ha assenyalat.

El president de l’ANC ha mirat enrere per recordar els atacs que ha rebut en els darrers anys Catalunya: “Fa un temps ja vam perdre el Tribunal Constitucional (TC) com a institució de referència i de legitimitat democràtica, però ara, la Junta Electoral, que és qui ha de garantir un joc net en el procés democràtic, que deia que la mobilització de la Meridiana no era un acte electoral, ara ha arribat a la conclusió que és tot el contrari, i pretenen que Televisió de Catalunya hagi d‘emetre mítings i festes de partits que es presenten a les eleccions”, ha afegit.
 
 
 
Enllaç noticia :