dilluns, 14 de setembre del 2015

L'ANC comença una campanya per donar arguments a favor de la independència

per Redacció 14 de Setembre 2015

'Explicar, ajudar i animar' té l'objectiu d'escampar-se per les 50 ciutats més poblades del país amb accions de proximitat.

 

Després d'omplir la Meridiana, l'ANC segueix amb les actuacions per les eleccions del pròxim 27S. Avui l'Assemblea engega la campanya 'Explicar, ajudar i animar' que té l'objectiu de donar arguments per a fomentar un debat seriós entorn de l'independentisme, mitjançant accions de proximitat, que es duran a terme a les 50 ciutats més poblades del país, centrant els esforços a Barcelona i Tarragona i les seves àrees metropolitanes.



La campanya consta de tres parts. La primera acció vol explicar a tothom que "necessitem la independència per aconseguir un futur millor i que és l'única opció real d'aconseguir un canvi".

L'Assemblea organitzarà entre dimarts 15 i dijous 17 de setembre fins a 17 formacions arreu de Catalunya, aquestes estaran obertes a tothom que vulgui col·laborar amb la campanya.


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/09/l_assemblea_comenca_una_campanya_per_donar_arguments_a_favor_de_la_independencia_150415.php