dimecres, 2 de setembre del 2015

L’ANC aterra al cor de Madrid

Dimecres, 2 de setembre de 2015 05:00 h

L’entitat es trobarà a Madrid amb els corresponsals internacionals per explicar-los el procés.

 





Avui Jordi Sànchez i Liz Castro tindran una trobada a porta tancada amb els corresponsals estrangers a Madrid per tal d’explicar-los el procés i la voluntat catalana, i contribuir així a la internacionalització de la construcció nacional i del caràcter plebiscitari de les eleccions del 27 de setembre. L’ANC trepitja fort en aquesta direcció i de fet durà a terme la trobada al cor de la capital espanyola, concretament al Centre Internacional de Premsa, lloc que curiosament depèn de La Moncloa.

La internacionalització del procés català, dels motius que l’expliquen, dels arguments que el sustenten, sempre ha estat una de les prioritats de campanya tant de l’Assemblea Nacional Catalana com d’Òmnium Cultural, les dues grans entitats que han liderat el camí cap a la independència fins ara. 


A les portes de les eleccions del 27S, unes eleccions amb un caràcter extraordinari i excepcional indiscutibles, aquesta necessitat d’explicar què passa a Catalunya fora de les nostres fronteres pren més força que mai. I és precisament en aquest sentit que demà Jordi Sànchez, president de l’ANC, es trobarà, acompanyat de Liz Castro amb corresponsals de la premsa internacional, a porta tancada i sense cap mitjà nacional. 

I és que, a  ningú se li escapa, la lectura que els mitjans estrangers facin de la campanya i de les eleccions del 27S pot obrir portes al reconeixement de la Catalunya independent i a la vegada exercir pressió contra un Estat espanyol totalment enrocat. 


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/428144/lanc-aterra-al-cor-de-madrid