dimarts, 1 de setembre del 2015

“La ley es mía y me la follo cuando quiero”

Dimarts, 1 de setembre de 2015 16:45 h

La xarxa reacciona a la modificació de la llei del TC que proposa el PP i que permet suspendre Mas.





La proposició de llei que el PP ha presentat avui per donar poders al TC per inhabilitar de manera exprés a Artur Mas no ha deixat indiferent la xarxa. Els tuitaires no han trigat a expressar-se davant la ja anomenada per alguns 'llei Albiol'. En concret, no s'ha estès una indignació ciutadana clàssica per Twitter, sinó que la tònica de les piulades ha estat més aviat de sarcasme, ironia i carregada de broma.

Les agressions del govern estatal que palpen molts ciutadans són tan freqüents que pocs són els que es continuen sorprenent.

Surrealista reacció de Catalunya Sí que es Pot


Són moltes les fórmules enginyoses que els tuitaires han trobat: des de recordatoris del 'limpiando Badalona' d'Albiol, fins a referències a la manipulació de les lleis que el PP fa quan li plau, passant per mencions a Montesquieu, considerat un dels pares teòrics de la separació de poders. Enmig de tots els missatges, però, la xarxa sí que s'ha sorprès amb la reacció dels candidats de Catalunya Sí que es Pot Albano Dante Fachin i Joan Josep Nuet. Tots dos han dit que es tractava d'un nou episodi del joc de les dretes espanyola i catalana, insinuant que l'enfrontament Catalunya - Espanya és fals i que només és fruit dels interessos electorals de CDC i PP. La resposta a aquests postulats, de la mà de l'usuari @hasbarats, parla per sí sola: "El franaquisme li va fer el joc a Lluís Companys afusellant-lo".




Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/428199/la-ley-es-mia-y-me-la-follo-cuando-quiero