dimecres, 23 de setembre del 2015

La CUP, irritada pel joc brut de Catalunya Sí que es Pot al carrer

Dimecres, 23 de setembre de 2015 12:15 h

La llista que aplega ICV i Podemos es dedica a “empastifar” cartells de la candidatura encapçalada per Antonio Baños.





© @arqueoleg


La CUP ha denunciat el joc brut de Catalunya Sí que es Pot, que s’ha dedicat durant tota la campanya a enganxar-los adhesius a sobre dels seus cartells electorals. En una piulada, la candidatura encapçalada per Antonio Baños ha exclamat: “Hola, @catsiqueespot, podeu deixar d’empastifar els cartells de la CUP amb aquesta enganxina? Gràcies!” i ha adjuntat una de les ‘proves del delicte’. 


Els autors: les joventuts d'ICV


Els adhesius que han aparegut darrerament reflecteixen els atacs a Artur Mas en què Catalunya Sí que es Pot ha basat la campanya. “+ Mas President”, es pot llegir en les etiquetes signades per les joventuts d’Iniciativa (Joves d'Esquerra Verda) per recordar l’electorat que potser la CUP potser facilita la reelecció del fins ara president de la Generalitat.

També tenen un altre adhesiu per ‘embrutar’ cartells dels seus rivals en l’esquerra alternativa on s’hi pot llegir “El jovent sí que pot”. Junts pel Sí també es víctima d’aquesta campanya subterrània, perquè també ha vist com alguns plafons han estat empastifats per Catalunya Sí que es Pot amb consignes com ‘+ Corrupció’, ‘+ Retallades’, ‘+ Desnonaments’.  



© @cupnacional
© @catalunyanopots

3 comentaris :

Joan Galindo Mampel ha dit...

Les obsesions de CSQEP amb Artur Mas van "in crescendo". I per això van "in merdando" tot el que poden. Vigileu, que l'empastifada sovint va a parar sobre qui l'escampa.....

Rosa Mary ha dit...

Com diu una dita :
Quien siembra vientos recoge tempestades !!

Anònim ha dit...

Això em confirma la teoria que els d'Iniciativa abans són "Anti-CUP" que d'ICV.
Una pena...