dimecres, 23 de setembre del 2015

Romeva revela que el govern espanyol volia suspendre el 27-S

Dimecres, 23 de setembre de 2015 10:25 h

El cap de llista de Junts Pel Sí assegura a RAC1 que durant tot l’estiu un equip d’advocats han treballat per intentar anul·lar les eleccions el 27-S sense èxit.









Raül Romeva ha assegurat que li consta que La Moncloa ha mogut tots els fils per suspendre el 27-S .“No ho han pogut fer, no tenen res per agafar-se, per vulnerar el dret a votar. Se’ls ha escapat de les mans. El mateix ministre Margallo va reconèixer que han arribat tard”, ha dit Raül Romeva a RAC1.

Romeva també ha carregat durament contra l’entitat Societat Civil Catalana per haver fet un enviament massiu de cartes als pensionistes cridant a no arriscar la pensió. “És mesquí voler jugar amb la por de la gent”, ha assegurat el cap de la candidatura de Junts Pel Sí. 


Romeva ha assegurat que Junts Pel Sí fan diversos actes cada dia amb milers i milers de persones que reclamen no afluixar i ha considerat que “algú ha fallat de l’altra banda”. 

Sobre la negativa de Pedro Sánchez a fer un referèndum si guanya el sí, Romeva ha considerat que això deixa clar a aquells que apel·len a una sortida si hi ha un canvi de govern d’Espanya, que la única sortida és votar Junts Pel Sí.   


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/434144/romeva-revela-que-el-govern-espanyol-volia-suspendre-el-27-s