dilluns, 7 de setembre del 2015

El PP disposat a reconèixer que Franco era un nazi per derrotar el procés

Dilluns, 7 de setembre de 2015 13:25 h

Célia Villalobos apel·la al dictador Franco i a les tombes dels familiars morts a Andalusia per mobilitzar el vot andalús contra el procés. El PP avala les seves declaracions.

 





La vicepresidenta primera del Congrés, i exministra del govern Aznar, Célia Villalobos, ha deixat clar que vol  la derrota del president Mas i que la candidatura de Junts Pel Sí perdi les eleccions, per això ha no ha dubtat en alertar els andalusos que viuen a Catalunya que tenen "molt a dir" en les eleccions del 27-S. "Espero que els catalans que no creuen en la independència i els andalusos que van haver de sortir d'Andalusia per culpa d'un nazi, d'un feixista que va ser Franco, ara no hagi de tornar a veure les tombes dels seus familiars amb un passaport estranger", ha dit. 

El PP avala les paraules de Villalobos


Les declaracions de Villalobos que ha recollit l'ACN podrien portar a pensar qu esón fruit del nerviosisme davant la victòria del sí, i més si tenim en compte que el vicesecretari del PP, Pablo Casado, ha assegurat en roda de premsa després de la reunió de l’executiva dels populars, que el PP subscriu les declaracions de Villalobos perquè “No tenemos empacho en criticar ninguna dictadura".

Que el PP reconegui que Franco va ser un nazi, sens dubte, portarà cua, sobretot, si es té en compte que el PP és ple d'hereus del dictador. 


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/429469/el-pp-disposat-a-reconeixer-que-franco-era-un-nazi-per-derrotar-el-proces