dimarts, 29 de setembre del 2015

Davant la imputació de Mas, la CUP alerta a l’Estat que la desobediència institucional serà habitual

Dimarts, 29 de setembre de 2015 12:35 h

David Fernàndez en una piulada a Twitter ha mostrat “solidaritat sencera” a Mas davant un Estat “neuròtic, demofòbic, autoritari i inquisitorial”


La CUP rebutja de ple la imputació contra Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega per posar les urnes el 9N i entén que amb la imputació de Mas “som davant d'un nou atac contra les institucions del país per part d'un estat demofòbic que utilitza políticament les instancies judicial per intentar doblegar la voluntat del poble de català”.  La formació, a més, alerta a l'Estat que la desobediència viscuda el 9N serà una practica habitual d'ara endavant per part de les institucions catalanes i més després del mandat clar expressat el passat 27 de setembre a les urnes.  
 
 
 
 
 En roda de premsa, la CUP ha exigit l'arxivament de les actuacions contra Mas, Rigau i Ortega ja que han estat imputats per la seva condició de representats institucionals de Catalunya que complien amb un mandat popular de celebrar un referèndum.


Per la seva Banda, l’exdiputat de la CUP, David Fernàndez en una piulada a Twitter ha mostrat “solidaritat sencera” a Mas davant un Estat “neuròtic, demofòbic, autoritari i inquisitorial”:

“Incontestablement i dempeus, la meua solidaritat sencera davant un Estat neuròtic, demofòbic, autoritari i inquisitorial. Imputacions #9N


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/436820/davant-la-imputacio-de-mas-la-cup-alerta-a-lestat-que-la-desobediencia-institucional-sera-