divendres, 4 de setembre del 2015

“Cap revolució s'ha fet des de casa”, el vídeo d’ARA ÉS L’HORA per fer història

Divendres, 4 de setembre de 2015 09:35 h

Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional demanen a la gent que es mobilitzi i surti al carrer el pròxim 11 de setembre


La campanya ARA ÉS L’HORA presenta avui un vídeo d'un minut de duració que destaca la importància del component civil en els grans avenços en matèries de drets i recorda que el protagonisme del procés que ens ha dut fins aquí ha estat de la ciutadania mobilitzada de forma pacífica. D'aquesta manera, l'ANC i Òmnium tornen a demanar a la gent que surti al carrer el pròxim 11 de setembre per fer la 'Via Lliure' cap al Parlament.






La producció presenta imatges de lluites històriques internacionals com la dels drets civils als Estats Units, la caiguda del mur de Berlín, o altres que tenim més a prop com el moviment insubmís que va permetre la derogació del servei militar obligatori, les protestes contra el projecte castor o el mateix 9N i la celebració d'un referèndum per expressar la voluntat popular, malgrat l'oposició de l'Estat.

Totes aquestes escenes es van contraposant amb sofàs de diverses èpoques, buits, i acaba amb un home gran i la seva néta, aixecant-se també del sofà per sortir al carrer. El vídeo està acompanyat d'una música èpica i recorda a la gent que sempre han estat importants però que, aquesta vegada, i més que mai, són imprescindibles.





Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/428858/cap-revolucio-s-ha-fet-des-de-casa-el-video-dara-es-lhora-per-fer-historia