dimarts, 25 d’agost del 2015

Tardà: "El 27-S tenim l’oportunitat de rebutjar per sempre més els pressupostos que ens espolien"

25/08/2015

"Un altre govern espanyol podria tenir més sensibilitat social, però cap govern tindria el desig de posar punt final a l'espoli català", incideix el diputat d'ERC.


Redacció



Joan Tardà, al Congrés dels Diputats.


Joan Tardà ha criticat avui que Cristóbal Montoro no hagi fet una valoració en el seu discurs sobre la distribució territorial dels pressupostos de l’Estat.

"És escandalós que la inversió a Castella i Lleó s’apropi als 600 euros per habitant, mentre que Catalunya en rep 160. El 27-S tenim l’oportunitat històrica de rebutjar per sempre més l’espoli d'aquests pressupostos", ha indicat el diputat d'ERC a Madrid.

Tardà ha qüestionat la manca de legitimitat del govern espanyol per aprovar aquests pressupostos i la manca d’ètica perquè "augmenten més el pressupost militar que el pressupost social".  

"Certament, un altre govern podria tenir una major sensibilitat social, però cap, cap govern espanyol té el desig de posar punt i final a l’espoli català. La fi a aquest espoli només pot arribar mitjançant la independència", ha incidit.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/08/tarda_el_27-s_tenim_l_oportunitat_de_rebutjar_per_sempre_mes_els_pressupostos_que_ens_espoli_111921.php