dimecres, 26 d’agost del 2015

Tardà al govern espanyol: “el 27-S anirem a votar i els donarem una coça al cul democràtica”

26/08/2015

El diputat d’ERC assegura que la resposta democràtica als Pressupostos del govern espanyol serà la Via Lliure de la Meridiana el proper 11-S.


Joan Tardà en la seva intervenció al Congres per valorar els Pressupostos Generals de l’Estat pel 2016 ha deixat clar que seran l'últim "cul de sac" per Catalunya i ha acusat el govern espanyol de dissenyar un pressupostos que segueixen ancats en l’espoli  de la ciutadania catalana. Tardà també ha insistit que aquest espoli és extensiu als altres territoris del Països Catalans, que en conjunt són els territoris que reben menys recursos  de tot l’estat. En concret ha citat que mentre Castella Lleó rebrà 586 euros per habitant any, les Illes en rebran 142, Catalunya 160 i el País Valencià 178. 





“La paraula del sistema polític espanyol respecte a Catalunya no val res”

El republicà ha llistat un seguit de greuges en inversió en infraestructures i cultura i ha recordat el deute de l’addicional tercera, i en aquest sentit ha afirmat que “la paraula del sistema polític espanyol respecte a Catalunya no val res. També ha recriminat la immoralitat dels pressupostos per l’asfixia social que representen i ha titllat de “criminal” la despesa militar. Tardà ha acabat la seva intervenció fent una crida a votar el 27-S.

“El 27-S anirem a votar i els donarem una coça al cul democràtica”


Tardà ha clos el seu discurs assegurant que el 27-S els catalans donarem una coça democràtica amb vots a l’estat espanyol, les paraules de Tardà han generat un fort rebombori a la cambra i el diputat s’ha encarat a ses senyories i els ha demanat tranquil·litat.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/426751/tarda-al-govern-espanyol-el-27-s-anirem-a-votar-i-els-donarem-una-coca-al-cul-democratica