divendres, 28 d’agost del 2015

Multitudinària demostració de força de Junts pel Sí en un acte amb Romeva, Mas i Junqueras

Divendres  28.08.2015  06:00

PAÍS

La candidatura ja té 57.000 candidats simbòlics i es proposa d’arribar als 100.000.









Junts pel Sí fa avui el primer gran acte de la pre-campanya amb vista a les eleccions del 27 de setembre. I per això reuneix per primera vegada Artur Mas, Oriol Junqueras i Raül Romeva, que no han coincidit encara des de la presentació de la llista, en un acte que ha començat a les sis de la tarda al passeig de Lluís Companys de Barcelona. De fet, Romeva hi va convocar tots els candidats simbòlics inscrits per fer costat a la candidatura, que en són ja 57.000. La fita, segons el cap de llista, és d’arribar als 100.000 ‘candidats’ abans de les eleccions.

Romeva celebra que la candidatura hagi superat tots els propòsits que de moment s’ha anat marcant. Primer va demanar de tenir 13.500 candidats, 100 per a cada membre de la llista, i després va fixar la xifra de 40.000, el mateix nombre que voluntaris del 9-N.


Superades ja aquestes fites, Junts pel Sí es marca ara la d’arribar als 100.000 candidats i els convoca tots en aquesta gran festa d’avui, en què hi haurà alguns dels noms més destacats de la llista, com Carme Forcadell, Lluís Llach, Germà Bel, Josep Maria Forné i Eduardo Reyes.
 
Els parlaments de l’acte es poden seguir, en directe, a partir de les vuit:








Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/junts-pel-si-vol-fer-una-demostracio-de-forca-en-un-acte-avui-amb-romeva-mas-i-junqueras/