dijous, 13 d’agost del 2015

Mascarell: "Estem fent una veritable revolució de les classes mitjanes i populars"

13/08/2015

El conseller de Cultura diu que a Espanya "no hi ha hagut mai la voluntat d'admetre la pluralitat" i que "l'única solució és la independència".


Redacció / P. Ll.





Ferran Mascarell ha indicat avui que el procés sobiranista "és una veritable revolució de les classes mitjanes i populars". El conseller de Cultura, antic federalista i home de pes dins del PSC als anys 80 i 90, ha evidenciat que després de molts esforços a Espanya "no hi ha ni hi ha hagut mai la voluntat d'admetre la pluralitat".

Davant tot plegat, Mascarell aposta sense subterfugis ni pseudònims "per l'estat propi, per la independència". "És l'única solució. No s'ha pogut acordar cap model polític", ha apuntat.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, el dirigent del govern ha assenyalat que no confia que un canvi de partit a l'executiu espanyol canviï les coses.

"El plantejament federalista és mimètic al que exposava Pasqual Maragall i no veig el PSOE amb cap voluntat d'impulsar-ho", ha incidit Mascarell, un dels teòrics del que ell mateix anomena el deucentisme i que supera el noucentisme de principis del segle XX per abraçar la independència.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/08/mascarell_estem_fent_una_veritable_revolucio_de_les_classes_mitjanes_i_populars_111577.php