dimecres, 12 d’agost del 2015

Llanos de Luna boicoteja els Trabucaires de Cardedeu

Dimecres, 12 d'agost de 2015 09:40 h



Els trabucaire de Cardedeu van plantar cara a la multa de la delegació del govern


Davant d'aquesta situació, els Trabucaires han explicat en el comunicat que "l'acte de la Galejada d'inici prevista pel dimecres 12 d'agost el farem llançant coets; i les Despertades de Santa Maria que s'havien de fer el dissabte 15 es traslladen al diumenge 16 a la mateixa hora i lloc. El pregó de Festa Major, enguany a càrrec nostre, així com l'actuació als Entremesos del 15, es mantenen però sense poder fer cap salva de pólvora disparada amb trabuc".

En Manel Alvarez ha explicat a l'ACN que la colla va presentar la llista definitiva de trabucaires el passat 4 d'agost. Segons Àlvarez, el govern considera que no hi hagut suficient temps "per tramitar les sol·licituds" per poder celebrar els actes del dimecres 12 i del dissabte 15 d'agost.

La mà del PP és allargada




 

La prohibició, segons el secretari de la colla, acaba en dissabte dia 15. Per això la colla ha traslladat les Despertades de Santa Maria al diumenge dia 16  a l'Avinguda Rei En Jaume, és a dir, el mateix lloc que ara fa un any. 


En aquella ocasió, els fets van acabar amb la denúncia del regidor del PP Jaume Gelada, que va considerar que estaven apuntant a casa seva durant les trabucades. 

Manel Àlvarez, com a secretari de la colla, té encara una multa de 6.000 euros de la Delegació del govern per aquells fets.  


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/424707/llanos-de-luna-boicoteja-els-trabucaires-de-cardedeu