dimecres, 12 d’agost del 2015

Albert Rivera defenestra una regidora per haver ‘gosat’ votar al costat dels nacionalistes

Dimecres, 12 d'agost de 2015 11:15 h

La representant del partit a Pontevedra va apropar-se en algunes ocasions al costat del BNG.





La regidora de Pontevedra, María Rey, celebrant l'escó aconseguit el 24M


Ciudadanos ha iniciat una caça de bruixes per netejar el partit de gent poc antinacionalista, i ha començat a Galícia. El partit d’Albert Rivera ha destituït de tots els seus càrrecs orgànics l’única regidora del partit a Pontevedra, María Rey. El motiu és ben senzill: tenia bona predisposició per arribar a acords amb els nacionalistes gallecs, el BNG, i fins i tot havia votat amb ells en alguna ocasió al Ple Municipal. 

"El BNG està a les antípodes de Ciudadanos"

El número 2 d’Albert Rivera, Fran Hervías, ha justificat aquesta caça de bruixes dient que “el BNG està a les antípodes de Ciudadanos” i també ha aclarit que “la destitució de María Rey s’ha fet correctament per part dels òrgans competents”. Fonts municipals de C’s crítiques amb la regidora han posat el crit al cel perquè ella va abstenir-se en la votació d’investidura de l’alcalde, del BNG.

"Sempre dono suport als veïns de Pontevedra"



La regidora s’ha defensat dient que ella sempre dóna suport als veïns de Pontevedra i que ha votat amb els nacionalistes en mocions com ara “posar el nom de dones a diferents carrers de Pontevedra perquè això està al nostre programa electoral”.

Amb tot, María Rey mantindrà l’escó a la població gallega. 


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/424731/albert-rivera-defenestra-una-regidora-per-haver-gosat-votar-al-costat-dels-nacionalistes