dissabte, 22 d’agost del 2015

L’alcalde de Querol en peu de guerra contra la Senyera

Divendres, 21 d'agost de 2015 20:40 h

Feia tres anys que hi havia una estelada i els veïns l’havien canviat per una Senyera, per no ofendre el nou govern


Segons l’Associació de Veïns del Nucli de Querol, un municipi de 543 habitants a l’Alt Camp, l’alcalde del municipi, Miguel Uroz que governa des d’un partit independent (CIQ) amb el suport del PSC, ha retirat la Senyera de l’entrada del municipi, on abans hi havia una Estelada.




Els veïns de Querol han respost al seu alcalde omplint el poble d'Estelades. (Foto: Associació de veïns del nucli de Querol)

Les eleccions de maig varen donar l’alcaldia al CIQ, un partit que s’ha mostrat bel·ligerant tant amb l’Estelada com amb la bandera oficial, la Senyera. Quan va entrar al govern, segons relata l’Associació de Veïns del nucli de Querol, l’Alcalde va manar retirar l’Estelada, i els veïns la van reposar conjuntament amb la Senyera per no ofendre’l per Festa Major.

Molts veïns es deuen estar estirant dels cabells per haver cedit el poder a aquest personatge, car ha mostrat una actitud molt deshonesta des que és al poder.


L’Associació afirma que va enviar un representant a negociar amb l’Alcalde la neteja del nucli antic després de la Festa Major i la resposta va ser “quita la bandera y después ya veremos”. Actitud caciquil en un poble de mig miler d’habitants que denota formes.

Aquesta actitud arriscada de moment ha tingut èxit ja que l’Associació, per por de veure’s sense subvencions ha accedit a retirar l’emblema oficial del nostre país. Ara bé, els veïns han omplert les finques privades amb Estelades a dojo que segurament hauran fet enfilar per les parets un alcalde que probablement no repeteixi d’aquí a quatre anys.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/426348/lalcalde-de-querol-en-peu-de-guerra-contra-la-senyera