divendres, 28 d’agost del 2015

L’11 de setembre institucional, a Sant Jaume i escrit per Sánchez Piñol

28/08/2015

11-S 2015 

Sànchez Piñol, Josep Maria Mestres i Franc Aleu, directors artístics de la Diada d’enguany que la Generalitat commemorarà el 9 de setembre.


Q.Sallés (Parlament)





L’acte institucional de la Diada d’enguany se celebrarà a les deu de la nit del 9 de setembre a la Plaça Sant Jaume. Un acte concelebrat pel Govern i pel Parlament que canvia d’ubicació i de format, amb un espectacle dirigit pel director de teatre Josep Maria Mestres, escrit per l’escriptor Albert Sánchez Piñol i formatejat per l’artista audiovisual Franc Aleu.




Corominas, Homs, Aleu, Sànchez Piñol i Mestres, al Parlament - QS/ElSingular


L’espectacle, conduït per l’actor Pep Cruz, recordarà diverses efemèrides com els 750 anys del naixement del cronista Ramon Muntaner o el centenari de la creació de la xarxa de biblioteques.

A l’acte hi participaran l’Orfeó Català, la Banda Municipal de Barcelona; la Colla sardanista Mare Nostrum; els ballarins Xavier Bagà, Bebeto Cidra, Marina Cidra, Cesc Celabert i Glòria Gella; els actor Sílvia Bel, Pep Cruz, Vicky Peña, Mercè pons i Rosa Renom; Alba Carmona, Ilona Schneider i el guitarrista Toti Soler. La imatge de la Diada d’enguany són les pintures rupestres d’El Cogul, a Les Garrigues.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/08/l_11_de_setembre_institucional_a_sant_jaume_i_escrit_per_sanchez_pinol_112026.php