dilluns, 31 d’agost del 2015

Fernández Díaz força un “robatori” a CDC

Dilluns, 31 d'agost de 2015 15:30 h

Rull denuncia que la Guàrdia Civil es va emportar material polític i estratègic de la Fundació CatDem que no tenia res a veure amb comptabilitat.






El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha denunciat que la Guàrdia Civil es va emportar de la Fundació CatDem material polític i estratègic que no tenia res a veure amb comptabilitat. “Es van emportar tots els discs durs amb material polític i estratègic de naturalesa partidista de com es volen enfocar les properes eleccions. Aquest material en aquests moments en quines mans està i per fer-ne què?”, ha demanat Rull que ha denunciat que en un estat de dret això és incomprensible.  

Rull acusa la Guàrdia Civil de fer una “exhibició estrafolària i exagerada”

Rull ha explicat en roda de premsa que durant cinc hores la Guàrdia Civil va estar esperant el secretari judicial i que l’objectiu era donar una imatge de moltes hores i molta estona d’escorcoll, i ha insistit que el nombre d’efectius era innecessari perquè només 3 ó 4 agents dels 17 ó 18 que es van presentar a CDC van fer alguna cosa i que van endur-se mitja capça de material, perquè la resta era la comptabilitat de la fundació, cedida voluntàriament pel partit, material que per altra banda ja en tenia còpia el Tribunal de Cuentas. Els convergents desmenteixen les "filtracions falses" que s'han produït sobre l'escorcoll i demanen el retorn del material.



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/427784/fernandez-diaz-forca-un-robatori-a-cdc