diumenge, 30 d’agost del 2015

El PP es bolca en Duran, ahir a la Sexta i avui a El Periódico

Diumenge, 30 d'agost de 2015 10:55 h

Fa setmanes un digital unionista molt ben connectat amb el poder va publicar el suport del PP a Duran. Publicitat als mitjans de comunicació amb un deute de 20 millions d’euros


El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida(i Lladre), gràcies a l’ajuda del govern Rajoy torna a triomfar als mitjans de comunicació, una manera més per intentar derrotar els independentistes. Malgrat tot, el discurs de Duran i Lleida(i Lladre) transmet ràbia i odi cap al procés independentista. Recordem que l’actual UDC ha quedat partida en dos, fins i tot tenen menys regidors que la nova formació liderada per l’Antoni Castellà.  




Duran i Lleida(i Lladre), de ser un líder escoltat a Madrid, a ser utilitzat per Madrid

Afegeix que això serà "ingovernable" i no descarta "un altre avançament electoral. En una entrevista a El Periòdico, el líder d'Unió repassa els "efectes negatius" que tindrà la independència, sobretot la sortida de l'euro. Duran es mostra partidari d'una reforma constitucional pactada i "acotada· i, de cara al 27-S, creu que els votants tradicionals de CiU "haurien de votar Unió".

El 27S Unió es juga el futur i l'existència, les enquestes els deixen fora del Parlament

En la pròxima legislatura, encara que no existís la qüestió catalana, "s'hauria d'assumir seriosament el risc de modificar la Constitució acotant els àmbits de la reforma", afirma Duran en aquesta entrevista, en què reconeix que obrir el "meló constitucional" té riscos perquè "saps com l'obres però pots acabar tancant-lo pitjor." En concret per a la qüestió catalana és partidari que la reforma inclogui una disposició addicional que reconegui el "fet nacional català" en aspectes com la llengua, el finançament i la cultura.

Duran, l’eina d’Espanya per escampar “porqueria” i por entre els catalans



Duran no veu factible que es pugui celebrar un referèndum legal i vinculant però diu que "haurien d'intentar-ho". Pel que fa a la independència, alerta dels efectes "molt negatius" que tindra, especialment una sortida temporal de l'euro.

Duran ignorant i amb mala fe, intenta provocar La Caixa i el Banc de Sabadell, que ja tenen descomptada la independència

En aquest sentit, afirma que els catalans tenen un "deute privat superior a la mitjana espanyola i un important deute públic" i es pregunta com es pagarà això. En aquesta línia, es pregunta també "d'on trauran la Caixa i Banc Sabadell els fons per finançar les empreses catalanes?" i "què significaria per als pagesos catalans sortir de la PAC?"

El Periódico en plena deriva unionista avala ara les bestieses de Duran i Lleida(i Lladre)

Pel que fa als objectius d'Unió de cara al 27-S, el líder d'Unió afirma que aspiren a ocupar "l'espai electoral que sempre va ocupar CiU, que ara pateix una gran orfandat política" i creu que qui ha votat tota la vida CiU ara "hauria de votar Unió".Tot i això admet les dificultats d'aquestes eleccions per a la seva formació i per altres, com el PSC, que  "potser" no tindran un "paper brillantíssim" la nit electoral però que estan cridats a jugar un "paper importantíssim en la reconstrucció de Catalunya com un sol poble".

Odi cap a Mas

"Mas se sent cridat a una missió històrica més poètica que cap altra cosa i això portarà el país a una situació desastrosa", etziba el dirigent d'Unió, que no revela si es presentarà o no com a candidat d'UDC a les eleccions generals.



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/427547/el-pp-es-bolca-en-duran-ahir-a-la-sexta-i-avui-a-el-periodico