diumenge, 30 d’agost del 2015

El president de Freixenet insta els empresaris que lluitin contra el procés independentista

Diumenge, 30 d'agost de 2015 05:00 h

El president de la Cambra de Comerç d’Espanya demana als empresaris catalans parlar del procés als seus treballadors per evitar la victòria del sí


Josep Lluís Bonet ha demanat als empresaris catalans que parlin als seus treballadors per fer-los saber les conseqüències negatives de la independència, i diu que ell ja ho ha fet a la seva empresa. Ho considera una obligació moral per garantir el benestar dels seus empleats. Comença sens dubte la campanya de la por, del xantatge contra la llibertat de les persones via les amenaces i la por.






 Bonet menteix als seus treballadors i ara vol que els empresaris catalans facin el mateix

Cap prova del que diu, tant sols paraules buides i amenaces del que ens passarà si Catalunya és independent. Bonet intenta fer d’àngel de la guarda i amb un discurs sense arguments busca una campanya de la por.

Bonet amenaça amb la por als seus treballadors i els sindicats callen




J.L.Bonet


És molt greu que el president d’una gran empresa exigeixi una campanya de la por contra la independència, que digui que ell ja ho ha fet amb els seus treballadors i que els sindicats callin.

Bonet diu que no vol forçar a ningú, però insisteix en intentar provocar la por a la independència

Demana diàleg entre Espanya i Catalunya però no exigeix cap solució a l’espoli que pateix Catalunya. Bonet diu que la independència comportaria la sortida automàtica de la UE, una nova afirmació per provocar la por, però que no té norma o antecedent que ho empari.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/427529/el-president-de-freixenet-insta-els-empresaris-que-lluitin-contra-el-proces-independentist