divendres, 31 de juliol del 2015

Rajoy tremola amb el 27S

Divendres, 31 de juliol de 2015 18:10 h

El president espanyol torna a repetir que no hi haurà independència, però diu que el sobiranisme és un dels grans riscos d’Espanya.

 

 



Mariano Rajoy ha fet evident que tem el 27S i les conseqüències que se’n puguin derivar, tot i que s’ha volgut autoconvèncer que la secessió catalana és impossible repetint de nou el mateix missatge que dóna des que Junts pel Sí és una realitat: “A Catalunya no hi haurà independència de cap manera”. 

Molt temps del discurs dedicat a Catalunya

Amb tot, en la roda de premsa de balanç del curs polític, ha dit que els dos grans riscos de l’Estat en aquests moments són l’independentisme català i les propostes de PSOE i Podemos, que ha qualificat d’ocurrències. 


Rajoy ha afirmat que no hi haurà plebiscitàries perquè les prohibeix la llei, però pel temps que ha dedicat en el seu discurs a parlar del Principat i la llargada de les respostes a les preguntes que giraven al voltant d’aquest tema, el temor i la preocupació són evidents.

Ha admès que el 27S serà transcendental 



El president de l’executiu espanyol ha reiterat que no l’espanten els comicis, però a la vegada ha acceptat que la cita a les urnes d’aquí a menys de dos mesos és transcendental.

Rajoy no se n’ha estat d’oferir el discurs en què s’ha mantingut invariable i intransigent en els últims anys: “No hi haurà plebiscitàries com tampoc va haver-hi referèndum, per molta propaganda que es fes. 

S’ha de respectar la llei, la unitat d’Espanya, la sobirania nacional i la igualtat entre tots els espanyols”, ha indicat.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/423310/rajoy-tremola-amb-el-27s