dimecres, 8 de juliol del 2015

Forcades donaria suport a la llista unitària civil sense polítics

Dimecres, 8 de juliol de 2015 09:05 h

La monja diu que si es proposa unes eleccions a dues voltes on la primera és sobre la independència, seria lògic donar-hi suport.





La monja Forcades ha dit que –responent a nivell personal- donaria suport a la llista unitària de la societat civil sense polítics el 27 de setembre, si es planteja en els termes que proposa la CUP; és a dir, unes eleccions on es vegin els vots per la independència, i on no s’investeixi cap president i es convoquin eleccions constituents al cap de dos mesos.

La líder de Procés Constituent ha dit que no frustraria aquest primer pas que poden decidir els catalans el 27 de setembre. Tanmateix, ha dit que la direcció té prevista una reunió per la setmana vinent on hauran de tractar aquesta nova proposta de la llista civil unitària sense polítics. Forcades creu que aquesta proposta està totalment en sintonia de l’essència de Procés Constituent, la confluència rupturista per fer la independència que demanava el manifest inicial.

Forcades ha dit que també estan en converses amb Podemos i Iniciativa. En les reunions amb Íñigo Errejón, el número 2 de Podemos li ha fet arribar que el seu partit treballarà perquè Catalunya pugui votar, però hauria d’haver un bolc electoral que els donés el poder a la Moncloa. Forcades entén que no es pot retenir la voluntat dels catalans el 27 de setembre a l’espera de si es produeix aquesta circumstància a Espanya.


Enllaç noticia :