dimecres, 22 de juliol del 2015

Espadaler veu "previsible" que l'Estat suspengui l'autonomia

2/07/2015

UNIÓ

“La prudència no ens farà traïdors, però el patriotisme no ens farà irresponsables”, assegura el candidat d'UDC pel 27-S.


Quico Sallés (Llotja del Mar)


Espadaler, amb Miquel Valls i Josep Antoni Duran i Lleida - QS/ElSingular



El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler ha apuntat comprendre que l’Estat amenaci amb aplicar mesures dins la legalitat com és la suspensió de l’autonomia de l'article 155 perquè des de Catalunya també es tiba la corda.

Per a Espadaler és "previsible", "lògic" i de "sentit comú" que "l’Estat reaccioni dins la legalitat" quan el cap de la llista unitària Raül Romeva o Oriol Junqueras anuncien que va a totes amb la independència.

Fins i tot, ha assenyalat que "a Europa no entendria que no s'utilitzessin aquests mecanismes legals que preveu l'ordenament jurídic". Ara bé, el líder d'Unió ha advertit que malgrat aquesta comprensió "no ho vol dir que ho compartexi".


Així ha reaccionat Espadaler en un dinar conferència de la Cambra de Barcelona, celebrat aquest migdia a l'amenaça de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució que preveu la suspensió de l'autonomia si el procés sobiranista continua després del 27-S.

Per altra banda, el presidenciable d'UDC pel 27-S també ha insistit que “la prudència no ens farà traïdors però el patriotisme no ens farà irresponsables”. Una màxima d'Espadaler per decorar el seu programa electoral contra la “independència exprés”.

Així mateix, s’ha mostrat obert a parar l’orella de reforma constitucional que ahir va expressar a Barcelona el líder del PSOE, Pedro Sánchez.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/07/espadaler_la_prudencia_no_ens_fara_traidors_pero_el_patriotisme_no_ens_fara_irresponsables_111005.php