divendres, 17 de juliol del 2015

El túnel de l'AVE als Pirineus demana el concurs de creditors

17/07/2015

L'empresa, compartida per ACS i Eiffage, assegura que el pas dels trens continuaran "amb les mateixes condicions de seguretat, fluïdesa i regularitat".


Agències



El túnel transfronterer dels Pirineus


ACS i Eiffage han presentat davant el Jutjat del Mercantil de Girona el concurs de creditors de TP Ferro, la societat conjunta que van constituir per construir i explotar el túnel de l'AVE entre Figueres i Perpinyà, el que connecta Espanya i França sota els Pirineus.

Aquest primer AVE transfronterer es declara així en fallida després de no aconseguir un acord ni amb els bancs ni amb els governs d'Espanya i França per reestructurar el seu deute en els quatre mesos de 'preconcurs' que va sol·licitar al jutge al passat 19 de març.

En un comunicat, l'empresa controlada al 50% per ACS i Eiffage explica que ara s'acull al concurs per comptar amb un nou període de temps per aconseguir aquests acords. Mentrestant, asseguren que han dotat de mitjans a la societat per garantir la seva operació i que el túnel pugui seguir canalitzant el trànsit de trens entre Espanya i França "amb les mateixes condicions de seguretat, fluïdesa i regularitat".


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/07/el_tunel_de_l_ave_de_sota_els_pirineus_demana_el_concurs_de_creditors_110865.php