dijous, 4 de juny del 2015

'The Irish Times': "La independència torna a ser al centre d'atenció"

04/06/2015

CATALUNYA

El diari irlandès destaca "la xiulada i l'escridassada" a l'himne i al rei espanyol en la final de Copa entre Barça i Athletic.

 

Redacció
L'article de l''Irish Times'

El diari 'The Irish Times' ha publicat un article on assegura que, després de la final de la Copa del Rei del cap de setmana passat entre Athletic i Barça, i la monumental xiulada a l'himne i al rei espanyol, "la independència torna a ser al centre d'atenció" del debat polític.

El rotatiu irlandès afirma que "després de mesos de relativa calma, el tema de l'aposta de Catalunya per la independència ha tornat a situar-se com a principal tema els darreres dies, en gran part gràcies al partit de futbol", on "seguidors de Barça i Athletic van xiular i escridassar l'himne, amb la presència del rei Felip VI".


'The Irish Times' és un diari fundat el 1859, i es publica cada dia menys els diumenges.

Últimament s'ha fet ressò de diversos temes relacionats amb Catalunya i el procés independentista.

Per exemple, al març va lamentar els missatges catalanòfobs posteriors a l'accident aeri de Germanwings, i dues setmanes abans va afirmar que "quan Escòcia torni a votar, potser Catalunya ja s'ha independitzat".







Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/_the_irish_times_la_independencia_torna_a_ser_el_centre_d_atencio_109519.php