dimarts, 30 de juny del 2015

Rajoy: "Si Mas se salta la llei, actuarem"

30/06/2015

El president espanyol assegura que han actuat de forma "proporcional davant les pretensions" del president de la Generalitat.


 Agències





El cap del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha avisat avui el president de la Generalitat, Artur Mas, que “si se salta la llei, actuarem”, i ha rebutjat que li hagi faltat energia per respondre al “desafiament” de Mas. En aquest sentit, ha defensat que ha actuat prenent decisions "justes, equilibrades, sensates i proporcionals".

En una entrevista a la COPE, Rajoy s'ha referit al debat sobre el futur de Catalunya i ha subratllat que cap de les pretensions que ha anat plantejant Mas s'han complert. "La resposta que vam donar ha estat proporcional.


De moment, a Catalunya la situació és la que era fa cinc, deu o vint-i-cinc anys. Les institucions estan funcionant i si decideix convocar eleccions, seran autonòmiques", ha explicat en al·lusió a la intenció del president de la Generalitat de donar als comicis un caràcter plebiscitari.

Rajoy ha assumit que hi pot haver persones que desitgessin una reacció més contundent enfront de Mas, però ha insistit que el Govern ha actuat de forma proporcional i està per garantir que la llei (a la confiança en la qual ha apel·lat) es compleix.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/rajoy_si_mas_se_salta_la_llei_actuarem_110336.php