dimecres, 17 de juny del 2015

Primeres crítiques del món jove a Ada Colau

17/06/2015

El Consell de la Joventut de Barcelona lamenta que l’alcaldessa hagi decidir suprimir la regidoria de Joventut.


Redacció


L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau - Jordi Borràs


El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) lamenta que, després de 20 anys, l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, hagi decidit suprimir la regidoria de Joventut. En un comunicat, el CJB considera la decisió adoptada pel nou govern local com a "totalment decebedora per a la joventut i les entitats juvenils de la ciutat".

Reivindiquen que "les polítiques de joventut, transversals i integrals, siguin una de les prioritats els anys vinents amb la finalitat de fer front a la problemàtica estructural que pateix la joventut barcelonina".


El CJB ha exigit que en les possibles modificacions del govern que hi pugui haver en els pròxims quatre anys s'incorpori de nou la regidoria d'Adolescència i Joventut.

Aquesta plataforma d'associacions juvenils de la ciutat lamenta també que les polítiques de Joventut deixin de dependre d'alcaldia i passin a formar part de l'àrea municipal de Drets Socials, concretament, de la regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI que encapçala la regidora Laura Pérez.

Malgrat això, el CJB puntualitza que celebra que des de l'alcaldia de Barcelona s'hagin posat en contacte amb aquest consell per mantenir una reunió demà dimecres.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/primeres_critiques_del_mon_jove_a_ada_colau_109919.php