dimecres, 17 de juny del 2015

Els crítics d'Unió es reuneixen aquest dimecres al matí amb l'ANC, Òmnium i l'AMI

Antoni Castellà és el líder del sector renovador d'Unió / ACN


Els dirigents del sector crític d'Unió Antoni Castellà i Carles Sala es reuniran aquest dimecres a les 12.30 amb els líders de les entitats sobiranistes per començar a negociar el full de ruta per la seva banda. 

Ho han fet públic escassament dues hores abans de la trobada, malgrat que els sobiranistes democristians ja havien anunciat que tenien intenció d'iniciar converses amb CDC, ERC i la societat civil amb aquest objectiu


Aquest gest, però, és especialment rellevant en la mesura que tindrà lloc just abans del comitè de govern d'Unió que decidirà com respondrà a l'ultimàtum de CDC i que pot posar fi a la federació de CiU si la cúpula democristiana no abraça l'independentisme.

La reunió tindrà lloc a la seu d'Òmnium, però Castellà i Sala no faran declaracions quan aquesta acabi, precisament perquè els dos formen part del comitè de govern de la direcció i assistiran a aquesta trobada just després de veure's amb les entitats socials. 

Els màxims responsables d'aquestes seran els encarregats de negociar amb els crítics, ja que hi assistiran Jordi Sánchez (president de l'ANC), Muriel Casals (presidenta d'Òmnium) i Josep Maria Vila d'Abadal (president de l'AMI).


Enllaç noticia :