dimecres, 17 de juny del 2015

Ada Colau renuncia a la candidatura de Barcelona als Jocs d'Hivern

Dimecres  17.06.2015  13:55

Destitueix el director de la candidatura i deixa clar que no és un objectiu per al govern municipal.

 

 





La candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern no és un objectiu per al govern municipal de Barcelona. Així de clar ho ha deixat el tinent de batlle Gerardo Pisarello en la conferència de premsa que ha fet conjuntament amb la batllessa, Ada Colau, després de la primera reunió del mandat de la comissió de govern municipal.

Colau ja va comunicar ahir al director de la candidatura, Òscar Grau, que el destituïa. I avui Pisarello ha dit: 'Aquest projecte no és prioritari a la ciutat.'

I ha afegit: 'Els esdeveniments esportius han de tenir a veure amb el context mediterrani de la ciutat i pactats amb entitats socials i esportives de la ciutat. La candidatura no és un objectiu del govern, no és prioritària perquè no ha tingut mai consens a la ciutat'.

Segons el diari Regió 7, una delegació de batlles de municipis del Pirineu es vol reunir aquestes pròximes setmanes amb Colau la necessitat d'apostar per aquesta candidatura.

Avui Colau ha anunciat els primers acords de govern, que passen per reforçar l'oficina d'habitatge de Nou Barris i convocar la comissió mixta de prevenció de desnonaments per per la via d'urgència, en què hi ha representades entitats com la PAH, associacions de veïns, la federació de caixes, el col·legi d'advocats, el de procuradors, serveis socials i les diverses formacions polítiques.

I també ha anunciat que prendran mesures per garantir les beques menjador per a tots els infants aquest estiu. I farà un mapa dels casos de malnutrició infantil a la ciutat.


Enllaç noticia :