dissabte, 20 de juny del 2015

Mas convida l'ANC i Òmnium a agrupar forces en una llista sobiranista unitària i s'ofereix a no encapçalar-la


Dissabte, 20 de juny de 2015 14:15 h

El president planteja que els partits hi entrin o en quedin "al marge" i s'ofereix a assumir "el paper que toqui"


Molins de Rei (ACN).- El president de la Generalitat i de CDC, Artur Mas, ha convidat les entitats sobiranistes, especialment l'ANC, Òmnium i l'AMI, a agrupar el sobiranisme de cara al 27-S en una llista per la unitat. "Fem la unitat des de la societat" civil organitzada per tal d'encarar "amb més garanties d'èxit" les properes eleccions, ha dit en una conferència aquest dissabte. Mas s'ha mostrat partidari de fer una llista "amb el president" i no "del president"-"que se m'assigni el paper que toqui"- i hi ha posat CDC al servei. 



Crida a una llista unitària amb la societat civil catalana #larevoluciócatalana

Mas ha plantejat que els partits hi entrin o en quedin "al marge" i sense concretar-ne més detalls ha cridat el sobiranisme organitzat a entomar "quota de responsabilitat i lideratge".

Mas sobre el trencament de CiU: "És la prova que les coses van molt de debò, no estem per romanços"

Barcelona (ACN).- El president de CDC i de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que "la prova que les coses van molt de debò" és el trencament de la federació. "No ens agrada que hagi passat [...] però no estem per romanços, hem posat la directa", ha dit. La trencadissa de CiU després de la consulta dels democratacristians és un dels cinc fets que ha detallat d'entre el 9-N i ara -els acords del gener per les plebiscitàries, el preacord del full de ruta, les eleccions municipals i el paper de l'estat. Lluny de ser un "divorci total i a les males", la diferència a CiU era "no compartir" totalment un "tema de fons" a la societat. A més, ha negat cap "ultimàtum" de CDC i ha afirmat que es va deixar temps a UDC.







Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/416405/mas-convida-l-anc-i-omnium-a-agrupar-forces-en-una-llista-sobiranista-unitaria-i-s-ofereix