dilluns, 29 de juny del 2015

Fernández Díaz: "La Guàrdia Civil té la missió del resguard fiscal de l'Estat a Catalunya"

29/06/2015

GUARDIA CIVIL

El ministre de l'Interior espanyol recorda que la Benemèrita és hereva dels "carabiners".

 

Q.Sallés (Redacció)



l'Ultradretà del PP Fernández Díaz, rebut aquest matí a Lleia - MdI


“Malgrat que la Guardia Civil no desenvolupa a Lleida funcions de seguretat ciutadana o seguretat vial, presta serveis en matèria d’investigació criminal, com a resguard fiscal de l’Estat a Catalunya o en matèria d’armes i explosius que són fonamentals pels ciutadans que viuen en aquesta part d’Espanya”.

Amb aquesta sentència, el ministre de l’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, ha volgut deixar clara la seva aposta per mantenir les policies de l’Estat a Catalunya en una visita a la comandància de Lleida celebrada aquest matí.


Segons el ministre, “es pot afirmar categòricament que Lleida i Catalunya necessiten la presència de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en el desenvolupament d’unes actuacions de les que depenen aspectes quotidians de la tranquil·litat, benestar i seguretat dels catalans”.

Així mateix, Fernández Díaz ha lloat la tasca contra el contraban que practica la Guàrdia Civil a Lleida i que l’ha batejat com una feina hereva del Cos de Carabiners.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/fernandez_diaz_la_guardia_civil_te_la_missio_del_resguard_fiscal_de_l_estat_a_catalunya_110321.php