dilluns, 4 de maig del 2015

Solidaritat es presenta al 40% del territori

28/04/2015 Avui a les 17:52h.

El partit independentista concorrerà a les municipals amb més d'una quarantena de llistes arreu de Catalunya.



Una imatge de candidats de Solidaritat per la Independència (Foto: SI)

 


Solidaritat Catalana per la Independència (SI) concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig amb més d'una quarantena de llistes arreu del territori, amb l’objectiu de “construir un espai municipal independentista, d'esperit polític regenerador i amb un clar compromís social”. 




En aquest procés de constitució de llistes, Solidaritat ha prioritzat “la qualitat per sobre de la quantitat”, afegint que “totes les llistes compten amb equips potents, trajectòria contrastada i un projecte viable, ben lluny de les llistes fantasmes i/o oportunistes d'altres forces tradicionals”. 






Solidaritat participa en aquestes eleccions municipals a través de diferents vies:  23 candidatures pròpies de SI per la Independència (5 de les quals sota la denominació Bloc Municipal), 12 municipis on presenten coalicions amb d'altres organitzacions, i 8 candidatures on hi participa amb candidats. 




L'aposta de SI per aquestes eleccions municipals es basa “a presentar persones preparades amb l'única pretensió de fer progressar el municipi, que comptin amb el suport d'organitzacions municipals i amb un programa que ofereixi un projecte viable i compromès amb els valors dels pobles i la seva gent”. 





En aquestes municipals, SI apunta que vol erigir-se “com un partit regenerador, amb les mans netes i que aposta amb fermesa per la participació ciutadana, la justícia i per la Declaració Unilateral d'Independència en l'àmbit nacional”.




Enllaç noticia :