dimarts, 12 de maig del 2015

Espanya prohibeix a Martin Schulz rebre l’ANC, Ómnium i l’AMI

Dimarts, 12 de maig de 2015 13:45 h

El president de l’Eurocambra es nega a rebre les signatures recollides per les entitats sobiranistes durant el 9-N


El president del Parlament Europeu, Martin Schulz, s’ha negat a rebre l’ANC, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència al·legant el "principio de cooperació lleial amb Espanya”, segons informa el diari ABC. Les entitats sobiranistes van recollir 1.386.628  de signatures el 9N per denunciar a través dels principals organismes polítics internacionals el govern espanyol per la seva actitud antidemocràtica. Schulz ha assegurat a través d’una missiva que està obligat a respectar “el principi de cooperació lleial i no pot intervenir en un assumpte en el que la UE no té competències per actuar”. Tot apunta a les pressions del govern espanyol. 




Una foto incòmoda que calia aturar 

El govern i la diplomàcia espanyola han mogut fitxa i pressionat de valent per evitar la foto de l’ANC, Ómnium i l’AMI lliurant el més d’un milió tres-centes mil signatures de reprovació al govern espanyol recollides el 9-N. 


Només aquest fet explica l’actitud antidemocràtica del president de l’Eurocambra i de precedents d'ingerències per part de la diplomàcia espanyola n'hi ha a cabassos.

La caverna mediàtica canta victòria pel fracàs en la internacionalització del procés

Alguns mitjans de la caverna canten victòria pel suposat fracàs de la internacionalització del procés i recorden que l’entitat antiindependentista Societat Civil Catalana va ser guardonada amb el premi Ciutadà Europeu 2014 que atorga el Parlament presidit per Martin Schulz.  



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/402721/espanya-prohibeix-a-martin-schulz-rebre-lanc-omnium-i-lami