dilluns, 6 d’abril del 2015

La Vanguardia i El Periódico, subvencionats per carregar-se el procés independentista

Dilluns, 6 d'abril de 2015 05:00 h

Sort que la ciutadania és més intel•ligent i cada dia venen menys diaris, però no aturen la seva campanya per fer fracassar el procés majoritari cap a la independència


El fet que la caverna mediàtica espanyola, amb el diari El País inclòs, carreguin contra el procés independentista és normal, és duen als diners espanyols i la difícil situació en que es troben les empreses editores els obliga encara més a ser fidels a Espanya, però això que els dos diaris que reben més diners de la Generalitat de Catalunya com són La Vanguardia i El Periódico treballin per carregar-se el procés majoritari i democràtic cap a la independència i ho facin sense arguments és un insult a la intel·ligència i a la ciutadania.  





Tergiversacions al servei de l’unionisme

Les dues editorials de les capçaleres del Grup Godó i el Grup Zeta són un veritable “vomitori” contra els acords dels dos principals partits de Catalunya i les grans entitats civils de la societat catalana, mai cap país en processos semblants ha hagut de lluitar contra la demagògia i les tergiversacions de la premsa del propi país.

La Vanguardia alliçona i diu que els catalans seguim “Un full de ruta equivocat”

La capçalera del Grup Godó tracta l’acord de clandestí i carrega durament contra els partits que l’han signat i les entitats civils que li donen suport, en una editorial que carrega contra la victòria de la democràcia durament i com mai ho ha fet o farà contra el Govern Espanyol en els seus continuats àtacs a Catalunya, a la seva economia i a la seva cultura.

Cal tenir en compte a més que La Vanguardia és un dels mitjans de comunicació principal receptor de

subvencions públiques per part del Govern de la Generalitat,  un mitjà de comunicació en pèrdues continuades i amb davallada de vendes constants, segons el darrer informe d’audiència. El que encara no entén La Vanguardia i el Grup Godó és que una editorial dels seus mitjans avui, malgrat tots els diners del món, té un grau molt petit d’influència.

El Periódico, ben aviat en mans de Lara i altres foscos accionistes, ens diu que tant sols hem fet “Un acord entre independentistes”

Un intent barroer d’intentar presentar l’acord com una greu divisió de la societat catalana, una mentida profunda que abona les tesis del nacionalisme espanyol més excloent que propugna Ciudadanos, PP i el mateix PSOE. Ja podem fer molts premis “català de l’any” però la seva credibilitat es perd a marxes forçades, carregar-se la voluntat majoritària de la ciutadania sense aportar alternatives és una mostra més del sectarisme que respira la capçalera del Grup Zeta, una capçalera que ja estaria tancada per motius econòmics sense els diners rebuts de la Generalitat de Catalunya. 


Enllaç noticias :

http://www.directe.cat/noticia/396283/la-vanguardia-i-el-periodico-subvencionats-per-carregar-se-el-proces-independentista