diumenge, 5 d’abril del 2015

La xarxa esclata contra la demagògia de Colau

Diumenge, 5 d'abril de 2015 12:20 h
 

La candidata de Barcelona en Comú, abonada a La Sexta, presenta Barcelona com una ciutat miserable 





Ada Colau ha gaudit de dues entrevistes en tres setmanes a La Sexta, ella que renega de la casta és una estrella mediàtica de la fàbrica Atresmedia juntament amb Pablo Iglesias i Albert Rivera, són la nova classe política que porta la demagògia als platós del gegant de la comunicació propietat de família Lara. 

Però cada vegada més se li veu el llautó i la xarxa la castiga amb comentaris que desmunten la seva demagògia i un discurs ple de contradiccions.  En aquest sentit, Colau és acusada de ser l’Albert Rivera de l’altre extrem polític, de representar el pur populisme, de voler superar les fronteres del cinisme, de ser la mussa de la casta i una trepa sense límits, fins i tot, de ser còmplice de l’opressor contra els oprimits. 

A la caça del vot espanyol


Amb un discurs inconcret i generalista Colau busca el vot espanyol presentant-se com una ciutadana del món que vol superar fronteres i amb un discurs que fomenta la cultura del subsidi a l’estil Monago o Susana Díez,  amb proclames fàcils d’ajuts per a tothom, l’esforç personal no té cabuda en el projecte de Colau.

Barcelona miserable, 

Per bastir el seu discurs Colau no dubta en presentar Barcelona com una ciutat orfe de drets humans i de democràcia, en mans dels mercats, i víctima d’una gestió opaca, amb una gran desigualtat entre els barris, líder en desnonaments i pobresa energètica, en la que és urgent recuperar la democràcia, repartir la riquesa i fer complir la legalitat. Colau també va assegurar que la classe política actual és una màfia organitzada criminalment. 


Enllaç noticia :