divendres, 17 d’abril del 2015

El jutge ordena el bloqueig de tots els comptes de Rato

El magistrat de l'Audiència Nacional requereix també informació històrica sobre els moviments de comptes corrents, dipòsits, fons i préstecs, així com de societats de l'exvicepresident espanyol.

17/04/15 19:30 - madrid -


L'expresident del govern espanyol i exdirector de l'FMI Rodrigo Rato aquest divendres Foto: REUTERS.



El jutge de l'Audiència Nacional encarregat d'investigar Rodrigo Rato per suposat frau i blanqueig de capitals ha ordenat a totes les entitats financeres que bloquegin els comptes corrents, dipòsits, fons i préstecs en què Rodrigo Rato sigui el titular, així com de societats relacionades amb l'exvicepresident espanyol.

Segons han informat fonts de la investigació, el magistrat ha requerit a més informació històrica sobre els moviments de tots aquests comptes.

La decisió arriba el mateix en què ha acabat l'escorcoll del despatx que l'exprevicepresident del govern espanyol i exdirector de l'FMI té al barri de Salamanca de Madrid i l'endemà que la justícia ordenés inspeccionar el domicili de Rato per buscar proves, després d'admetre la denuncia de la Fiscalia de Madrid.

Darrera actualització ( Divendres, 17 d'abril del 2015 19:40 ) 


Enllaç noticia :

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/844037-el-jutge-ordena-el-bloqueig-de-tots-els-comptes-de-rato.html?piwik_campaign=twitter&piwik_kwd=canals&utm_source=twitter&utm_medium=canals&utm_campaign=autor