dimarts, 7 d’abril del 2015

Duran i Lleida(i Lladre) vol substituir UDC per Construïm

Dimarts, 7 d'abril de 2015 05:00 h

La majoria de la militància d’Unió decidida a signar el full de ruta ,però i l’actual direcció vol impedir-ho via la confusió. La Vanguardia i El Periódico aposten per Construïm com una eina contra el procés.





Ramon Espadaler amb les seves declaracions posant una línia vermella del procés incompleix els compromisos de l’actual direcció que es va comprometre a una consulta a la militància amb total claredat, per això dir que les línies vermelles són, “No a la DUI, No a sortir de la UE i a una consulta acordada amb Espanya” és una burla a la militància i un intent per salvar Duran i Lleida que veu com està perdent tota influència política. 

Tot per convertir la consulta interna d’UDC del 14-J amb una consulta per no decidir res i per complicar-ho tot encara més, cal recordar que el 14-J és també el dia que es constituiran els ajuntaments sorgit de les eleccions del 24-M, no sigui que aquell dia algunes majories municipals s’acabin trencant pel naixement de Construïm.

Construïm, l’esperança blanca dels lobbys unionistes, des de Societatcc fins als grans mitjans de comunicació catalans

Fins i tot el Govern Espanyol confia en el nou projecte polític de Duran i Lleida per aturar el procés i la deriva independentista de Mas, i també estan disposats a fer-ho possible molts dels lobbys de poder econòmic i mediàtic. Aquests darrers dies les editorials de La Vanguardia i d’El Periódico en són un clar exemple, s’han carregat el full de ruta signat per una amplia majoria política i de la societat catalana sense arguments i tant sols amb frases lapidaries contra el procés.


Enllaç noticia :