dimecres, 8 d’abril del 2015

Àngel Colom defensa la feina de Nous Catalans i acusa el ministre de l'Interior de mentir i d'irresponsabilitat

Barcelona

"És molt frívol per part del ministre de l'Interior primer vincular el jihadisme amb el conjunt de l'islam i a sobre vincular-ho amb l'independentisme".


Redacció


Després que el ministre de l'interior, Jorge Fernández Diaz ha criticat la Fundació Nous Catalans, vinculada a Convergència, perquè assegura que amb l'excusa de fer pedagogia sobiranista entre els nouvinguts ha integrat musulmans extremistes, Àngel Colom, que dirigeix aquesta fundació, ha defensat la feina que fa l'entitat.

En declaracions a "El Matí de Catalunya Ràdio", Colom ha acusat el titular d'Interior d'actuar de "mala fe" i de mentir: "Jorge Fernández Díaz estigmatitza el conjunt dels musulmans i acusa Nous Catalans de coses falses, no fila prim". Àngel Colom també ha qualificat d'"absolutament fals i frívol" el discurs de Jorge Fernández Diaz: "És molt frívol per part del ministre de l'Interior primer de vincular el jihadisme amb el conjunt de l'islam i a sobre vincular-ho amb l'independentisme".

A "Els matins" de TV3, Colom ha qualificat també les paraules del ministre de "profunda irresponsabilitat" i ha dit que demanarà a Convergència Democràtica que exigeixi responsabilitats al titular d'Interior per les seves paraules que, segons ha dit, només "intenten intoxicar".

La responsable de l'Institut Europeu de la Mediterrània pel Món Àrab, Lurdes Vidal, ha explicat també a "Els Matins" de TV3 que no s'han de criminalitzar barris o col·lectius sencers, però que la línia per passar d'unes idees religioses extremes a la violència és una línia molt fina.

 Declaracions d'Àngel Colom i Jorge Fernández Díaz :







Enllaç noticia :

http://www.ccma.cat/324/angel-colom-defensa-la-feina-de-nous-catalans-i-acusa-el-ministre-de-linterior-de-mentir-i-dirresponsabilitat/noticia/2655407/