dimecres, 11 de març del 2015

Mas replica Bono amb ironia: "S’hauria de dir 'Malo'"

11/03/2015

El president de la Generalitat es pregunta: "Davant d’això què has de fer?" "Posar bona cara", respon.

 

Nerea Rodríguez



Artur Mas, en l'acte d'avui a Seva


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha replicat a l'exministre de Defensa socialista José Bono, que ahir el va titllar de “mercader”: "Alguns en comptes de dir-se Bono s’haurien de dir ‘Malo’", va dir Mas en la presentació de l'alcaldable de CiU a Reus, Carles Pellicer, davant la filtració d'una suposada conversa entre el llavors president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el president de la Generalitat: "Tu vés posant més diners, que jo aniré traient el terme de nació", assegura que li va dir Mas a Zapatero en negociar l'Estatut.

El president català li ha respost: "Davant d'això què has de fer? Posar bona cara i recordar que, de tant en tant, n'hi ha alguns que tenen el cognom equivocat, perquè en comptes de dir-se Bono haurien de dir-se ‘Malo’".


 En la presentació ahir del seu segon llibre de memòries, Bono va carregar contra Mas denunciant que és "dolent" que els "mercaders" estiguin als governs i especialment "molt dolent que hi hagi valors que siguin objecte de mercadeig".

D’altra banda, el president de la Generalitat va instar la ciutadania a mantenir el suport de les estructures territorials al dret a decidir a les eleccions del 24 de maig perquè "mai Catalunya havia afrontat un repte d'aquesta magnitud".


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/mas_replica_bono_amb_ironia_s_hauria_de_dir_malo_107060.php