dimarts, 24 de març del 2015

Casanovas: "El Barça és víctima de la guerra entre l'Estat i Catalunya"

24/03/2015

CATALUNYA

L'editor de l''Sport' creu que l'acusació contra Rosell i Bartomeu "sembla una persecució" contra el club.

 

Bernat Vilaró


Josep Maria Casanovas | SPORT

L'editor del diari 'Sport', Josep Maria Casanovas, assegura que "el Barça és víctima de la guerra política que es viu entre l'Estat i Catalunya amb la independència com a teló de fons. Sembla una exageració que dos delictes fiscals i un delicte societari poden acabar d'aquesta manera", en un article d'opinió.

Casanovas critica així l'escrit d'acusació del fiscal José Perals de set anys i sis mesos de presó per a l'expresident del Barça Sandro Rosell, i dos anys i tres mesos per l'actual president, Josep Maria Bartomeu, a més de la sanció de 33 milions d'euros al club blaugrana en concepte de multes i indemnitzacions.

"El 'cas Neymar' sembla no tenir final. És un culebrot de terror. Una espiral enverinada que escapa del sentit comú i de la lògica judicial. Si fossin condemnats al que reclama el fiscal, Rosell i Bartomeu haurien d'ingressar a la presó, ja que les penes per damunt dels dos anys s'executen de manera efectiva", explica Casanovas.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/casanovas_el_barca_es_victima_de_la_guerra_entre_l_estat_i_catalunya_107440.php