dimarts, 24 de febrer del 2015

Torra: "Ja no som a la pantalla del dret a decidir, som a la de decidir la independència"

Dimarts, 24 de febrer del 2015 | 17:59

"El 27-S ha de ser arguments, debat, dades, futur: com podem gestionar millor i amb més recursos la sanitat, l'educació o les infraestructures de Catalunya? Continuant a Espanya o esdevenint un estat independent?"



Quim Torra
 

El director del Born centre Cultural, Quim Torra, ha dit a un article que el caràcter plebiscitari del 27-S "no és negociable" i que si el 27-S els catalans no el convertim en un plebiscit, "res del que ha passat aquests darrers anys no haurà tingut sentit".

"Ja no som a la pantalla del dret a decidir --ha dit a l'article I fins al 27-S, què?--, som a la de decidir la independència. Falquem bé aquest punt. Tots aquests anys amunt i avall, les manifestacions i gigaenquestes, no s'hauran perdut si el 27-S votem en clau plebiscitària. I guanyem. I això només depèn del poble de Catalunya".



L'autor de l'article ha sentenciat que quan Duran Lleida afirma que no ho són, de plebiscitàries, "el que senzillament estan dient és que el que no volen és la independència de Catalunya", i ha alertat: "No caiguem en aquesta trampa. El 27-S ha de ser arguments, debat, dades, futur: com podem gestionar millor i amb més recursos la sanitat, l'educació o les infraestructures de Catalunya? Continuant a Espanya o esdevenint un estat independent?"

"En aquests mesos ens ho juguem tot" ha conclòs.


Enllaç noticia :

http://www.tribuna.cat/recull-de-premsa//torra-ja-no-som-a-la-pantalla-del-dret-a-decidir-som-a-la-de-decidir-la-independencia-24-02-2015.html