dimecres, 18 de febrer del 2015

Rivera, víctima de la catalanofòbia que practica

Dimecres, 18 de febrer de 2015 10:30 h

 

El PP ordena al seus dirigents que quan parlin de la formació de Rivera ho facin en català per situar el partit com a formació catalana sense projecte a Espanya





Segons un article d’El País, el PP vol fer front al possible creixement del partit de Rivera que si va més enllà d’ocupar l’espai a UPyD podria perjudicar el resultats del populars i ha decidit jugar al carta d ela catalanofòbia que tan bons resultats ha donat tradicionalment als partits espanyols. 

En aquest sentit l’estratègia passa per citar el partit de Rivera en català per tal d’identificar Ciudadanos com un partit català sense projecte a Espanya. Malgrat que Ciudadanos ha decidit de fa temps arraconar el terme Ciutadans, i el seu web, facebook i Twitter són en castellà, el PP jugarà la carta de la catalanofòbia. La paradoxa és que Rivera pot acabar sent víctima d’allò que durant tant de temps ha conreat. 

Rivera i la platocràcia


Toni Soler ha utilitzat el terme platocràcia en referència al fenòmen televisiu de Pablo Iglèsias i Albert Rivera, de qui ha assegurat a RAC1, en to irònic, que viu als platós d’Antena3 i altres teles espanyoles en una tenda de campanya i ha recordat que Ciudadanos i Podemos són operacions de màrquting que neixen als platós de televisió. “Les coses no passen per casualitat, els minuts de televisió són molt cars”, ha dit Soler, afirmant que estem davant una platocràcia.


Enllaç noticia :