dimarts, 17 de febrer del 2015

Mas crea dos comissionats per impulsar estructures d'estat i reforçar noves mesures de transparència

Dimarts, 17 de febrer de 2015 13:50 h

Carles Viver i Pi-Sunyer serà el nou comissionat per a la transició nacional i Núria Bassols serà la comissionada per a la transparència.









El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat aquest la creació de dos comissionats per reforçar el Govern fins al 27-S i els dos noms de les persones que ocuparan aquests càrrecs. 

Carles Viver i Pi-Sunyer, president de l'Institut d'Estudis Autonòmics, serà el nou comissionat per a la transició nacional, i la magistrada del TSJC en excedència Núria Bassols serà la comissionada per a la transparència. 

"Aquesta legislatura no vam rebre el mandat de fer un Estat, sinó per fer un referèndum, però ho preparem tot per si rebem el mandat el 27-S", ha dit el president, que ha anunciat que no farà cap relleu al Govern

Sense cap cost addicional 


Adscrits als departaments de Presidència i Governació, respectivament, els nomenaments s'aprovaran formalment la setmana que ve i no han estat acordats amb ERC, ha confirmat el propi Mas.

Segons ell, a partir d'aquesta nova organització, s'incorporaran els experts proposats pels republicans.El seu nomenament no implicarà cap cost addicional perquè es recorrerà a persones de la pròpia administració de la Generalitat.


Enllaç noticia :