dijous, 19 de febrer del 2015

El PP fa córrer la brama que Mas va pagar la factura de Método 3

La nova tesi dels populars l'explicarà Camacho en la comissió Pujol

Especial: Comissió sobre el frau i la corrupció.



, Parlament | Actualitzat el 19/02/2015 a les 15:14h
 
 
 
El mes d'abril està previst que la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, comparegui a la comissió d'Investigació del Frau i la Corrupció. Una compareixença que els populars volen preparar per girar la truita del cas Método 3 i fer córrer la brama que el mateix Artur Mas va encarregar i pagar a  l'agència de detectius informes sobre la presidenta dels populars.

De fet, durant la compareixença de Mas del passat 9 de febrer, Camacho es va deixar el micro obert mentre exclamava : “Digues el que vas pagar, no ta fot!”. Hores després el portaveu dels populars, Enric Millo, complementava aquesta exclamació en una entrevista a La Nit a RAC1, advertint que exigirien a “Mas que donés la cara i que digués si va pagar per en el seu moment a Método 3 per aconseguir objectius del tot inconfessables en relació a la persecució que ha rebut Sánchez-Camacho”.

En aquest sentit, fonts parlamentàries dels populars no amaguen que insistiran en aquest argument durant la compareixença perquè “estan convençuts que Mas hauria pagat per perjudicar Sánchez-Camacho”. Un argument que topa de front amb les factures que han sortit a la llum dels serveis de Método 3 que haurien perseguit Sánchez-Camacho  haurien estat abonades pel PSC.


Enllaç noticia :