divendres, 13 de febrer del 2015

Divendres 13 negre pel PP

Divendres, 13 de febrer de 2015 13:15 h

La Fiscalia anticorrupció demana 8 anys de presó per quatre membre de l’excúpula del PP valencià i el jutge Castro investigarà el presumpte finançament il•legal del PP balear






L’ombra de corrupció estructural al PP valencià i balear cada cop és més espessa. La Fiscalia Anticorrupció sol·licita una pena de presó de 7 anys i 9 mesos per a l'exsecretari general del PP valencià i actual diputat, Ricardo Costa, a l'exvicepresident de la Generalitat Valenciana, Vicente Rambla, a l'exvicesecretari d'organització, David Serra, i a l'exgerent Cristina Ibañez, per tres delictes electorals relacionats amb el finançament il·legal de les campanyes dels anys 2007 i 2008, i falsedat documental. 


20 processats còmplices de delicte electoral al País Valencià


Anticorrupció també processa 20 persones, entre les quals hi ha l’extresorera del PP valencià i actual diputada, Yolanda García, per complicitat en un delicte electoral  a les eleccions generals de 2008 i demana 6 mesos de presó.

Entre els processats per delictes electorals hi ha 14 empresaris que s’enfronten a demandes de presó d’entre tres i sis anys de presó per serveis abonats de manera irregular. Es tracta dels responsables d'Orange Market, Francisco Correa, Pablo Crespo, Álvaro Pérez, 'el Bigotis', i Cándido Herrero. També hi ha constructors com Enrique Ortíz  -imputat en altres casos de corrupció com Brugal i plans urbanístics a Alacant), l'expresident dels empresaris alacantins Rafael Martínez o el nebot de l'expresident de les Corts Valencianes, Vicente Cotino. Les empreses implicades són Piaf SL, Facsa, Lubasa, Vallalba, Pavimentos Suroeste, CHN Obras i Sedesa. 


Enllaç noticia :