dimarts, 24 de febrer del 2015

David Fernández: "Alícia Sánchez-Camacho haurà d’explicar moltes coses"

24/02/2015

El diputat de la CUP creu que "el més normal seria transcriure el contingut del CD i posar-lo a disposició dels diputats de la comissió".

 

Nerea Rodríguez



El diputat de la CUP David Fernández a Rac1


El diputat de la CUP i president de la comissió d’investigació del frau, David Fernández, ha avisat avui que la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho “haurà d’explicar a l’abril moltes coses. Va estar dos anys callada. És la perversió política que haurà d’explicar”. Ho ha dit en referència a la conversa que va mantenir Sánchez-Camacho amb l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, al restaurant barceloní ‘La Camarga’, que va ser enregistrat i que ahir el fill gran de l’expresident Pujol va entregar a la comissió parlamentària del ‘cas Pujol’.


En una entrevista a Rac1, Fernández ha explicat que “encara” no ha escoltat el CD que li va lliurar Jordi Pujol Ferrusola, però que ha fet “una còpia de seguretat” que donarà a la presidenta del Parlament, i ha deixat clar que “el CD pot ser il·legal, però el seu origen a la comissió no”. Segons el diputat de la CUP, aquesta gravació “és la història d’una reina despullada, que ho ha sabut i ha estat callada durant dos anys”.

Així, ha considerat que “el més normal seria transcriure el contingut del CD i posar-lo a disposició dels diputats de la comissió”. En relació al dia d’ahir, Fernández ha expressat: “Encara estic processant la jornada d'ahir. Sento una estranya barreja entre inquietud i crònica negra dels 80 i els 90".


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/david_fernandez_alicia_sanchez-camacho_haura_d_explicar_moltes_coses_106628.php