dijous, 12 de febrer del 2015

CiU i ERC eviten que Espadaler i Vila compareguin per la nevada

Citen María de los Llanos de Luna, en ser la responsable de l'administració propietària de l'A-2


| Actualitzat el 12/02/2015 a les 19:32h
CiU i ERC han fet valer aquest dijous la seva majoria per evitar que el conseller de Territori, Santi Vila, i el d'Interior, Ramon Espadaler, compareguin a la comissió d'Interior del Parlament per donar explicacions obre el dispositiu posat en marxa durant el temporal de fred i neu del passat 4 de febrer.
La petició, feta per PSC i ICV-EUiA, ha rebut el suport de tots els grups menys de CiU i ERC. D'altra banda, qui sí ha estat citada a donar explicacions pel mateix és la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, en ser la responsable de l'administració propietària de les vies que més problemes van tenir, com l'A-2, on el túnel del Bruc es va tornar a col·lapsar. En aquesta petició tothom ha votat a favor menys el PPC.


En la mateixa sessió, els grups polítics també han aprovat, en aquest cas per unanimitat, la petició de compareixença a la comissió d'Interior del director del Servei Català de Trànsit, del responsable de Protecció Civil, del director d'Infraestructures de Mobilitat, i del del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). A banda d'aquests membres de l'administració, també serà citat per comparèixer un representant d'Abertis, l'empesa concessionària d'autopistes i responsable de la gestió d'una de les vies que va tenir problemes.
Enllaç noticia :