dimecres, 25 de febrer del 2015

Andrea Levy: "Que Villalobos jugui al Candy Crush em provoca vergonya aliena"

´25/02/2015

POLÈMICA

La vicesecretària d’estudis del PP català assegura que l’actitud d’ahir de la vicepresidenta del Congrés li "trenca el cor".

 

Alèxia L. Ferret



Andrea Levy


La vicesecretària d’estudis del PP català, Andrea Levy, ha assegurat aquest matí a RAC1 que “em provoca vergonya aliena que Celia Villalobos ahir jugués al Candy Crush en ple debat”. Segons Levy, "hi ha gent que això de la política ho portem a la sang, que hi estem perquè ens agrada, no perquè sigui especialment fàcil”.

En aquest sentit, la popular ha afirmat que “segur que Villalobos ha estat una gran alcaldessa, segur que ha estat una gran política, però potser això ara ja no li interessa.


Hi ha persones que farien més esforços dels que fan per estar a on ella està. Gent que es dedica a la política perquè li encanta, que li és igual penjar cartells a les 12 de la nit o les hores que hi dedica. A mi em trenca el cor."

En escoltar aquestes declaracions, els tertulians que del programa s’ha quedat perplexos i li han preguntat si creu que Villalobos hauria de dimitir. Levy s’ha limitat a dir amb la boca petita que “això ho hauria de pensar ella".


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/andrea_levy_que_villalobos_jugui_al_candy_crush_em_provoca_vergonya_aliena_106658.php